Happy Clean Vaasa
 

Siivoustarvikkeet

Jälleenmyymme laadukkaita ja kestäviä Vikur Clean Professional - siivoustarvikkeita sekä -välineitä ammattilaisille ja kotitalouksiin. Soita ja kysy lisää! Päivitämme hinnastoa Facebook -sivuillemme...Vikur Clean Professional -tuotteet tuovat iloa ja väriä siivoukseen! Katso tästä tuoteluettelo ja  hinnasto!Ekologiset siivoustuotteet

Lilly´s Eco Clean on irlantilainen ekologinen pesu- ja puhdistusainesarja. Tuotteissa on käytetty perinteisiä keittiöstäkin löytyviä ainesosia, esim. Etikkaa, ruokasoodaa ja suolaa tuomaan tehoa. Miedosti hajustetut tuotteet saavat tuoksunsa luonnon omista eteerisistä öljyistä.

Kaikki tuotteet ovat biohajoavia ja vegaanisia tiivisteitä, eikä niihin ole lisätty mitään ylimääräistä kuten väriaineita. Luonnollisesti tuotteita tai raaka-aineita ei ole testattu eläinkokein. Puhdas koti on osa terveellistä tasapainoista elämää!
Sisäilmanpuhdistimet

Ilmanpuhdistustekniikan erikoistuotteet saatavilla kauttamme. Laitteita elintarviketeollisuudelle, pakkausteollisuudelle, sairaaloihin, oppilaitoksille, toimistoihin ja kotikäyttöön.


Otsonointilaite CLEAN AIR 10 SS


Pyydä meidät esittelemään tuotteita – tulemme mielellämme!
logo Puh. 044-777 5077        info@happycleanvaasa.fi        www.happycleanvaasa.fi